Dit is helemaal Fanny.

T-shirt Picking Cherries

Loop jij helemaal vast met jouw website of zien jouw foto's er niet professioneel uit?

Ik weet precies hoe dat kan voelen. Door mijn autisme denk ik namelijk net iets anders dan een ‘gemiddeld’ persoon. Hierdoor ben ik enorm goed in het doorvertalen van dromen en wensen naar iets visueels of concreets.

Don't dream about success, work for it.

Ik zorg ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor jouw core business.

Hoe doe ik dat? Door tijdrovende zaken zoals grafisch design, webdesign of fotografie uit handen te nemen. Ik bied vaste pakketten aan, maar als er behoefte is aan een iets anders is dat zeker mogelijk. Met jou als klant werken we samen naar een geweldig eindresultaat. Weet jij niet goed waar je naar opzoek bent? Samen komen we eruit!

Gratis sessie

Meer Tijd Voor Jouw Bedrijf

Elke maand selecteer ik twee enthousiaste ondernemers voor een gratis ‘Meer Tijd Voor Jouw Bedrijf’-sessie. Wil jij hier ook voor in aanmerking komen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in.

Ik vertaal jouw wensen naar een passende oplossing​.