Dit is helemaal Fanny.

Fanny 30-4-2020-11-2
  • Als je mijn vrienden vraagt mij te omschrijven, zullen zij eigenschappen noemen als creatief, enthousiast, ijverig en een tikkeltje eigenwijs.
  • Ik ben een echte foodie. Ik heb al jaren een food- en healthblog waar ik lekkere recepten en dingen uit mijn leven deel.
  • Als klein meisje werd ik altijd megablij van een zak snoep, en weet je wat? Dat is nog altijd zo!
  • Sinds kort woon ik samen met mijn partner Roy en puppy Fitz in een appartement in Oisterwijk. Nooit gedacht dat ik uit de stad zou vertrekken.
  • Ik kan leuke films wel al een keer of vijftien gezien hebben. Zitten er leuke liedjes in de film? Dan draai ik die helemaal grijs.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt te weinig technische kennis als het gaat om het bouwen van een website.​
  • Je gaat ijverig aan de slag en loopt vervolgens compleet vast.
  • Jouw eindresultaat is altijd totaal anders dan gehoopt.​

Ik weet precies hoe dat kan voelen. Door mijn autisme denk ik namelijk net iets anders dan een ‘gemiddeld’ persoon. Hierdoor ben ik enorm goed in het doorvertalen van dromen en wensen naar iets visueels of concreets.

Don't dream about success, work for it.

Ik zorg ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor jouw core business.

Hoe doe ik dat? Door tijdrovende zaken zoals grafisch design, webdesign of fotografie uit handen te nemen. Ik bied vaste pakketten aan, maar als er behoefte is aan een iets anders is dat zeker mogelijk. Met jou als klant werken we samen naar een geweldig eindresultaat. Weet jij niet goed waar je naar opzoek bent? Samen komen we eruit!

Ik vertaal jouw vragen naar een concreet voorstel​.