Een kijkje in mijn
portfolio.

Wauw! Wat is Fanny een topdesigner! Prachtige kleuren, leuk ontwerp, snelle, korte en zeer prettige lijntjes qua contact en razend snel geregeld! Ontzettend blij met mijn shirt en ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Rénee

T-shirt Bride Babe

T-shirt Bride Babe.

Trui Ice Ice Baby

Trui Ice Ice Baby.

Met deze warme trui op maat was Paula helemaal klaar voor de winter.

Fanny heeft mij geholpen om mijn website een upgrade te geven. Ik gaf aan wat ik wil dat mijn website uitstraalt en hier ging Fanny enthousiast mee aan de slag. Als ik ergens niet goed uitkwam dan gaf ik dit aan en dan schoot Fanny mij te hulp. Door haar heb ik mijn website onder controle en heeft het de upgrade gekregen waardoor ik nu meer dan trots mensen informeer over mijn website!

Jelske

Energiegevende Voeding met Jelske

Website Jelske Marit.

Made by Paula

Website & huisstijl Made by Paula.

Fanny maakt met haar kennis en creativiteit de mooiste websites die aansluiten bij de wensen van de klant.

Paula

Voor het bedrijf van mijn partner ontwikkelde ik een website met logo en huisstijl. Inmiddels heb ik zijn eerste e-book ontwikkeld, inclusief bijpassende foto’s.

Vitaeva - de WIA specialist

Website & huisstijl Vitaeva.

Wegwijzer040

Website WegWijzer040.

Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik veel beter sturen op vragen uit de markt en op kwaliteit.

Dirk

Waar mag ik jou mee helpen?