Sterk in WordPress Webdesign.

Fanny 16-6-2020-1-2
Ben jij een kleine ondernemer of wil jij een blog beginnen? Dan ben je bij Studio Insignis aan het juiste adres! Ik maak jouw website van a tot z en neem ook het hoognodige onderhoud uit handen.

Verlang jij naar:

Een website waar je niet voor hoeft te schamen?

Een website die je niet zelf hoeft te onderhouden?

Een website die jouw persoonlijkheid uitstraalt?

'Help! Ik ben echt klaar met mijn website.'

Heb jij al uren en uren aan jouw website besteedt, maar lijkt het nog niet in de verte op wat jij voor ogen had? Wees gerust: je bent lang niet de enige. Een website is iets waar de meeste ondernemers zelf aan beginnen omdat dat ze veel geld bespaart en ze de toegevoegde waarde van een goed functionerende website nog niet kennen.

Een goede website zal jouw omzet verhogen. Allereerst omdat je veel meer tijd overhoudt en ten tweede omdat je jouw potentiële klanten veel effectiever naar de juiste plek leidt.

Hier kan ik jou mee helpen:

WordPress Website

Eenmalige investering
1747 Exclusief BTW, inclusief één jaar onderhoud
  • Een website (in jouw huisstijl, inclusief zeven opgemaakte pagina's) waar je niet onnodig veel tijd aan hoeft te besteden.

Met jouw nieuwe website...

Dit is iets voor jou als:

... je echt wilt investeren in jouw bedrijf.

... je niet meer wilt schamen voor jouw (online) uitstraling.

... je, net als mij, positief en enthousiast bent.

Lieve woorden.

Jelske Marit Oosterhof
Jelske Marit OosterhofJelske Marit
Lees verder
Fanny heeft mij geholpen om mijn website een upgrade te geven. Ik gaf aan wat ik wil dat mijn website uitstraalt en hier ging Fanny enthousiast mee aan de slag. Als ik ergens niet goed uitkwam dan gaf ik dit aan en dan schoot Fanny mij te hulp. Door haar heb ik mijn website onder controle en heeft het de upgrade gekregen waardoor ik nu meer dan trots mensen informeer over mijn website!
Dirk Kox
Dirk KoxWegwijzer040
Lees verder
Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik veel beter sturen op vragen uit de markt en op kwaliteit.
Rénee Malschaert
Lees verder
Wauw! Wat is Fanny een topdesigner! Prachtige kleuren, leuk ontwerp, snelle, korte en zeer prettige lijntjes qua contact en razend snel geregeld! Ontzettend blij met mijn shirt en ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hou jij van een persoonlijke benadering, korte lijntjes en iemand die niet langdradig is? Ben jij klaar om vol enthousiasme aan jouw bedrijf te werken?

Normaal gesproken starten we binnen een week, tenzij er redenen zijn om later te beginnen.

Ons contact verloopt online of offline, het is maar net waar jouw behoefte ligt.

Om te groeien met jouw bedrijf moet je de juiste investeringen maken. Bedenk je waar je wilt staan over één jaar en welke stappen je moet zetten om daar te komen.

Je krijgt vooraf een factuur die je kunt betalen met iDeal. Bedragen vanaf 500 euro mag je in overleg ook in termijnen betralen.

WordPress Webdesign

Nee, ik ontwerp alleen websites in WordPress. Hier ben ik in gespecialiseerd en heb dus verreweg de meeste kennis van.

De kans dat er door jou een ongeschikte webhostingpartij wordt gekozen is groter dan je denkt. De verkeerde host uitzoeken zorgt vaak voor technische problemen en een tragere website.

Met het onderhoudspakket kan je ook altijd bij mij aankloppen als je website het niet meer doet of je andere problemen hebt.

SSL, hosting, updates, dagelijkse back-ups.

Ja, dit is zeker mogelijk. Stel je vragen aan mij via het contactforumulier en dan bespreken we het samen.

Jij bent verantwoordelijk voor mooie afbeeldingen in hoge resolutie en passende teksten. Ik kan ook iemand voor jou inhuren als je hier hulp bij nodig hebt.

Daarnaast is het belangrijk dat je een moodboard gaat maken wanneer we jouw website gaan ontwerpen. Verzamel hiervoor websites, afbeeldingen, kleuren en lettertypes in jouw stijl. Zo maken we iets dat écht bij jou past.

Ja, jij krijgt altijd eigen inloggegevens voor jouw WordPress-website. Hiermee kan je afbeeldingen en teksten eindeloos aanpassen.

Ja, ik installeer de plugin Yoast SEO voor jou waarmee je op de hele website keywords kunt invullen. Ik kan ook iemand voor jou inhuren als je hulp bij nodig hebt voor goede teksten en keywords.

Ja, jouw website wordt geoptimaliseerd voor grote schermen, tablets en mobiele telefoons.

Heb je nog twijfels of vragen?

Elke maand selecteer ik twee enthousiaste ondernemers voor een gratis ‘Meer Tijd Voor Jouw Bedrijf’-sessie. Wil jij hier ook voor in aanmerking komen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in.

Ik laat jou opvallen en anders zijn.

Jij wil toch ook echt opvallen in de markt?